RETOURNEREN
Na ontvangst van je pakket heb je 14 dagen de tijd om de artikelen in de originele verpakking te retourneren. De (retour)verzendkosten zijn voor de koper.
Meld je retour aan door een e-mail te sturen naar info@petitwardrobe.nl
Vermeld in deze e-mail het ordernummer, het desbetreffende artikel, reden van retour,  jouw gegevens en volledige bankrekeningnummer (IBAN).
Stuur je jouw retour per post naar ons terug? Vergeet dan niet het retourformulier uit te printen en in het pakket bij te voegen.

Woon je in de buurt van Arnhem? Je mag je retour dan ook persoonlijk bij ons terugbrengen of ruilen. Wanneer je jouw retour bij ons inlevert, ontvang je het bedrag binnen 7 dagen op je rekening. Vergeet in dit geval ook niet het retourformulier uit te printen en bij de retour in te leveren. 

Let op: retourzendingen zijn voor eigen risico van de koper. Petit Wardrobe is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen.
Wij adviseren dan ook het verzendbewijs goed te bewaren totdat de retour volledig is verwerkt en het bedrag teruggestort is op jouw bankrekeningnummer.
Het verzendbewijs bestaat uit een (kassa)bonnetje met een Track&Tracenummer. Deze wordt altijd verstrekt door een PostNL servicepunt. 

Zodra wij jouw retour hebben ontvangen storten wij het bedrag binnen 7 dagen terug op jouw bankrekeningnummer.


RETOURVOORWAARDEN

  • Artikelen die geruild of geretourneerd worden, dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn, met de originele hanglabels nog aangehecht.
  • Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt/beschadigd kunnen wij helaas niet crediteren.
  • Na ontvangst van je pakket heb je 10 dagen de tijd om de artikelen te retourneren. Zodra wij jouw artikelen in goede staat ontvangen hebben, betalen wij het verschuldigde bedrag binnen 7 dagen terug.
  • Het pakket kun je afgeven bij een PostNL servicepunt. Bewaar het verzendbewijs goed totdat de ruiling/retour volledig is verwerkt!


WAT IS HET RETOURADRES?
Petit Wardrobe
Keizersallee 126
6852 RD Huissen


RUILEN
Als je jouw bestelling wilt ruilen, geef dit dan ook aan door middel van een e-mail. Het terugsturen van jouw omruiling is voor eigen kosten. De verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel zijn voor ons.

 

© 2017 - 2022 PETIT WARDROBE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel